onsdag 13 oktober 2010

Britterna är tämligen ett underligt folkslag. Här kommer en rad punkter med saker som i mina ögon ses ologiska eller underliga.

- Dom har heltäckningsmattor i hela huset OCH går inomhus med skorna.
- Vid handfat och dylikt finns det två kranar, en för varmt vatten och en för kallt. Så ska sminket bort ställs du inför följande ultimatum: bli skållad eller få isbildningar i ansiktet.
- Dom har tvättmaskinen i köket.
- 90% av alla hushåll har gasspis. Så risken för att gasas ihjäl eller få huset sprängt ökas avsevärt.
- Diskhon i köket är ofta likadana som dom inne på toaletten.
- Toaletten är placerat i ett minimalt rum (oftast går det knappt att stänga dörren). Handfatet hittar du i samma rum som duschen/badkaret. Så har du bajsat kan du ibland få vänta med att tvätta din bajshänder tills en annan medlem i huset duschat klart.
- Britterna har nån anti-trädgårdsmöbler cell inmonterad i huvudet. De flesta har en bakgård, men den är bara full av sopor och massa skit.


Sen finns det andra saker som inte bör ses som ologiska utan bara inte-svenskt.

- Kvittot? Nej, tack! Nej, så funkar det inte. Smiter du undan kvittot blir det en jävla hets på personalen. Kvittot SKA med.
- Alla hus byggs på höjden. Tre eller fyra våningar i ett radhus är mycket vanligt, och trappstegen är minimala så risken att slå ihjäl sig ökar lite.
- Sen har jag svårt att förstå syftet med två ytterdörrar. Utrymmet mellan dörrarna kan inte användas som hall då det är så trångt att du knappt kan stänga den första dörren förrän den första är stängd.

1 kommentar:

Mikaela syster sa...

förr i tiden fick du betala mer skatt ju bredare husen var därför byggdes de på höjden och så smala som mäjligt:p