torsdag 15 september 2011

en nypa salt.

igår mötte jag Tallulah i Camden så drog vi på ett jam på Wheelbarrow. vi tog en (läs: EN) öl och lyssnade på sjukligt musikaliskt begåvade människor. såna där röster som varje hårstrå på kroppen att resa sig.

irriterar mig på att sådana musikaliska människor inte har skivkontrakt utan får nöja sig med att lira inför ett tjugotal människor på en lite pub istället för att kunna leva på något dom brinner för. istället har vi backstreet boys som sjunger playback och dansar och sliskar sig framför kameran och ljuger för media att dom inte är bögar sen typ 100 år senare erkänner dom. och alla rappare som sjunger om att knulla brudar i röven, råna banker och bär halsband som är så tunga att hela bunten kommer få diskbråck innan dom mördar eller blir mördade av sina rivaler för nån sa att någons mamma var tjock. och så snortar dom kokain också för det är coolt när man förtrycker kvinnor i sina texter. obegåvade skithögar som får in en fot i branschen för någon var kusin till tupacs mammas lillebrors hund. har man guldtänder då är det också stor chans att man får skivkontrakt. för det är så himla coolt att se ut som terminator.

på en av klubbarna i Camden så har dom två dansgolv, ett som spelar 80-90 tals hits, dom gamla goa klassikerna ni vet och sen på övervåningen spelar dom hiphop och RnB, där var det alltid bråk. Tillslut stängde dom av hela det planet för två snubbar rök ihop och ena fick sitt öra avbitet. ni får tolka det bäst ni vill.

nu ska jag lyssna på angus och julia stone. det är bra skit det.

Inga kommentarer: