onsdag 13 april 2011

åh.
om 40 minuter hämtar mamman ungarna från skolan och sen ska dom iväg och äta middag hos svärsyster. hela huset för mig själv över en middag, en kväll utan skrikbarn. jag ska njuta. jag ska njuta. ensam. jag ska nog tillochmed sätta på en film och njuta ännu mer.
städat städat städat inför pesach hela dagen. varje lite vrå ska vara fri från matrestern, damm och dylikt. och kylen är ren och nyskrubbat och alla hyllor inlindade i plastfolie, likaså frysen. pesach är en knepig högtid. 8 dagar och dom äter nästan enbart rött kött. inge pasta, inge bröd, ingenting. mestadels potatis. och kött. dom får inte använda deras vanliga bestick eller tallriksuppsättning, utan det är plast plast plast som gäller. dom tejpar igen alla skåp som innehåller pasta och bröd och lite annat som inte får förtäras.

ah. det ska bli spännande det här.



londonborna suger på parkhäng. bilden ovan föreställer en bild på ett parkhäng i primrose hill, en dag när solen var det enda som fanns på himlen och tempen visade närmare 25 +, men parkerna enbart halvfulla. dåligt london. dåligt.

Inga kommentarer: